Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart Brevet till Lindemann lästs så många gånger:)




Tack till er alla som läst och kommer läsa Brevet till Mr Lindemann.

Tack för alla underbara kommentarer och för era vackra ord:)

Är säker på han står vid Guds monter och säger:


"Wow ser du? Dem skriver om mig."
Sen dansar han segerdansen och leker med barnen.

Ja, lättare att se det på detta viset då någon gått bort.



Kram på dig Lindemann ja jag skrev så ofta till dig!!!




Fri vers (Fri form) av Filosofen2
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-08 14:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du jag tror Dig!
Lindemann fyller nog
sin plats där fullt ut och
den lär aldrig ta slut!
2012-08-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2