Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återföreningen

Vi tappade varann som små,
då allt brakade ihop.
Ingen hade något att säga
och speciellt inte vi små.

Sakta mina känslor försvann,
då minnen suddades ut
och drömmen väcktes.

Levde i dvala många år,
tappade mig själv
då tiden rann.

Helt plötsligt en dag fanns
ni bara där. Åter vi knyter
våra band.

Blod tjockare än vatten,
ljuv musik spelas nu
i våra hjärtan.

Kusinerna mina nu är funna,
moster likaså och syster
fann jag med.

Lycka är att åter finna
de rötter jag sökt så länge,
öppna det hjärta jag stängt.
Visa vem jag är, den kvinna
som en gång var ett barn.

Må lyckan stå oss bi,
Gud vakar över oss alla,
skapar nya horisonter då
läkandets kraft kör fart.

Aldrig mitt hjärta slutade hoppas,
aldrig min hjärna slutade tänka,
aldrig min själ slutade söka.


Största nyheten är att vi fann varann
mina kusiner, jag och moster.
Tidens sorg nu kan sluta,
törne mig inte besväras mer.
Banden vi nu åter stärker
aldrig vi tappar någonsin igen!



Älskar er så!




Bunden vers av Filosofen2
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-09 09:26



Bookmark and Share


  aol
skärva efter skärva stärker banden, vännen, fint skriftat
2012-08-13

    AA VIP
Fina ord. Det är viktigt med trådarna bakåt. Hitta sitt sammanhang. Livets olika skärvor skapar en bild.
2012-08-09

  Bibbi VIP
Gläds med Er.
2012-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att ni hittat varandra igen...vet hur det känns.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2