Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le

 

Glöm inte att le

även en dag som denna




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 378 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-08-10 08:55



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Med två och en halv deciliter cola som vräker sig över och dränker min laptop, får mig att blixtsnabbt dra ur alla kablar och lyfta bort den från bordet och se den blixtra till över skärmen och ser sen min älskade arbetskamrat successivt gå från skärmläge till skärmläge - det ena signalerande värre varningar än den förra intills det släcks ner totalt ...
Torkar av fixar så gott jag kan och sätter på den startar inte ens ... fyra gånger samma procedur med ytterligare torkning med fön etc och ingen respons tills den plötsligt startar upp och berättar att den är död och behöver nytt av det mesta innan jag reboota den och starta upp den igen ... vänligen kontakta supporten! Har dagenefterhemma-support och fullgaranti, men dagen efter ska vara en vardag och imorgon är lördag ...

... Till slut fick jag upp dvd-facket och kunde torka även detta utrymme och se till att få det absolut rent och torrt ...
Sen startar datorn och frågar om jag vill starta som vanligt eller ...

Då Ler även jag en sådan här dag ...

Kramar om dig för dessa dina rader ...
2012-08-17

    ej medlem längre
Tog rakt i hjärtat, det var helt rätt dag för mig att läsa det här. Ofta finner jag de enklaste dikterna de mest komplexa och lika ofta också bästa. Applåder.
2012-08-16

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...ett leende betyder så mycket.
2012-08-15

  Jessica Ebbesson
:-))
2012-08-10

  Fredrik P. VIP

jag log efter att jag läst uppmaningen!
2012-08-10

    tramp
jag tror att alla människor och dagar är värda ett leende !

Bra uppmaning !
2012-08-10

  Blåbärskaj
Det regnar här också, men jag kan le ändå
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris