Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går lika bra med celleri

Då mat inte lagas
tappas orken,
då dryck inte intas,
växer törsten.

Då mat tappar sin betydelse
går det lika bra med celleri.




Bunden vers av Filosofen2
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-10 16:36



Bookmark and Share


  Federico Romano
Selleri är underskattad som grönsak.. Men utan god mat är livet trist..
2012-10-10

  aol
så sant känner iktarjagets djupsinne mellan raderna
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2