Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även vår


Kärleken är starkast

Du vet

 

Alla
de där
dramatiska
kärleks
historierna?

Där kärleken
är på spel
samtidigt
som livet
och man
alltid får se
precis hur
stark kärleken är?

 

Det är vi

 

Även om
vi aldrig
varit med
om någon
sådan dramatik

Vi har inte
varit nära
att förlora
varandra
och inte
heller trott
att det
ska hända

Men jag vet
att även
om något
hemskt
skulle
hända

Så precis
som i
historierna
så skulle
vår kärlek
också

 

Överleva allt

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-11 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket