Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnljus

Gnistrar längs vintergatan fram,
flyttar du sakta från mål till mål.
Skapar nya önskningar då
vi skådar sjärnljusets fart.

Natten skrider sakta fram,
månens ljus fångar ögats
lins.

Stjärnljus fångar mina
drömmar små, bevarar
dem tills tiden är kommen.

Undrens tid är kommen,
empati skapar nya broar,
binder samman länder
där oro behöver frid.




Fri vers av Filosofen2
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-15 23:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dikten andas ro...det behövs.
2012-08-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-08-16

  aol
ja din dikt tolkar jag som att godheten kärlek visdom förståelse närhet medkänsla är vinnare,
2012-08-15

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet Sophie!
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2