Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samkväm



Varmdans i hjärtat en Lördag

hur regnsolen kom fram tidigtimmen
och skratten som omhuldat

Du vet, eldarna
värmen och samtalen
som en lycka given

och gladleendet kvar genom natt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-19 00:24



Bookmark and Share


  walborg
Nyskapande och kreativt språk - blir lycklig att läsa, både av innehållet och språket
2012-08-19

  ULJO
Finstämt och skönt
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP