Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matjord & mylla - limerick

 


En omtyckt florist från Atlanta
har odlat en köttokig planta
Nu alla hans vänner
och de som han känner
är nere på några bekanta




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-20 22:07



Bookmark and Share


  Änglaögon
Gillar:)
2012-08-23

  limerick
Brrrrr! Som den gamle hertigen i Manchester eller

Huvudrätt

En kannibal från Kongoslätten
kände sig inte alls mätt än
efter sandwich och soppa
han från bankettbordet hoppá
och skrek:- När kommer huvudrätten?!


2012-08-21

    BetweenTheLines
Är det Monsanto som har varit i farten,igen,eller piratgödsel från Kina
-eller måhända en militant vegan,floristen?

;)
2012-08-20

    ej medlem längre
:-)
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP