Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfråga














Kan drömmar bli verklighet bara för man önskar?




Bunden vers av Filosofen2
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 15:51



Bookmark and Share


  Julio VIP
Drömmar blir verklighet när hjärna visar vägen

och när hjärtat bär elden,
2012-08-27

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Att önska är nog inte alltid så "bara" Ett leende smittar lätt av sig och vem vet hur önskningar smittar av sig? Så bättre att önska än att låta bli ;o)
2012-08-25

  Bibbi VIP
Ja, det är jag övertygad om.
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa kan nog det...
2012-08-23

  aol
det kan dom
2012-08-23

  Vildaste
det vore skönt
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2