Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till sara, sandra, anna, åsa, johanna, lina, elivra, saga och en och annan daniel, samuel, simon, john och oskar.


men vafan han luktade ju i mitt hår! (varför svarar han inte)



min vän sara dejtar en kille
de har setts några gånger
han bjöd henne på vin
hon sov över och så
de pratade om allt
hans jobbiga uppväxt hans bortgångne far
de höll varann i hand
la huvudet på sned
somnade tätt intill och hörde hjärtan slå

min vän sara
hon får inget svar
hon la bronzepuder i urringningen vaxade sina ben
men nu har det gått tre dar
kanske smset inte kommit fram
kanske kusinen blev sjuk
kanske han backpackar i vietnam
eller har glömt pinkoden till iphonen

min vän sara dejtade en kille
de delade sina liv och så
han hörde aldrig av sig igen
och sara tove emma sandra johanna lina saga frida vi fattar ingenting
varför svarar han inte

vafan han luktade ju i mitt hår







Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-08-24 11:24



Bookmark and Share


  Pah
det eviga vimlet av icke-svar och svammel i bruset. tänker mig att åka iväg till stugan i skogen och bara lyssna på det riktiga. bra fånga, tove.
2013-01-06

  katastrofromantiker
Hehe... känner igen detdär.
Gillar titeln!
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP