Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visa till

 

 

Det är så här om natten, jag har mod att stanna till

att våga möta, vara det som jag vill

när natten kommer över

och mörkret omhuldar mitt

har jag mod att slutligen stilla mig

mod att finnas fritt

 

andetagen flödar och mina ögon har öppet mot

mina fingersteg över tangenterna är som min levnads blot

jag vill hägra mig över ljuset och hur kan jag annars gå

min kropp har sorg och jag vill ha hopp en tro att leva på

 

min armbåge har en kraft ett mod att skriva

jag vill leva och ljuset se

jag har nog av alla timmarna

de knutna nävarna som be

 

be om nåd en smula frid

att bara hålla det

förlusten av det som kallas liv

är min hemlighet

 

ur innerligheten sprungen.

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar varje ord.
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP