Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vilja, om egensinne och Respekt


Eremitens sista vilja


- om jag dör...

fast det blir ju konstigt, jag menar, När jag dör,
önskar jag bli begravd i all tysthet, så lägg inga
blommor och res ingen sten

låt mig då om någon gång få vara ifred,
låt mig få vila på riktigt utan att bli störd


Så, -när jag dör, plantera hällre ett träd, något
vackert som en Björk, kanske en Ek, eller Fura

låt också den vara, gror den så vill den







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain