Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
onda tider föregås ofrånkomligen av bättre


Nuets fragila konst


glaset svettas,
ljusen dansar oroligt

natten andas tungt,
ljudlöst men harmoniskt


Musiken porlar fritt som en vårflod såhär på randen
till höst med en svalka där ute som får stugvärmen
att rymma så mycket mer än bara mysig hemkänsla

inga skuggor släpande lite efter, inga onda aningar

bara chill, mer vin, kallare glas
-bättre musik, mer eld i spisen


Livet leker kurragömma med natten






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-02 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain