Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÄRLAN


Pärlan vill jag kalla livet
har du någonsin funderat
hur skört, hur utsatt
är det inte att leva?

Den blivande modern
värd att försvara
det skälvande livet så skört
Ömhet kräver det.

Livet kräver både ömhet och försvar
Lämna just bara över
ömheten, styrkan och försvar
till pärlan och till livet.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-02-09 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors