Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fakir Sveq Morbídh´s ~ vågar-vågar-inte


inför Miss Moodh-Balen 4179 f.kr.


men om jag svettas blod, om jag gråter
ut ren magsaft genom tårkanalerna,
Om jag förmår mig förånga min själ
ut genom huden i form av rena dunster

eller svälja mina egna tarmar och snyta ut dem genom näsan,
göra lite konster helt utan att söla ner eller orsaka förargelse

eller

... borde man helt enkelt be om lov, kanske
rent av ta dig om midjan lite rustikt och leda
upp till dans, lite lagom rovgirigt sådär


- hm, men var finner man mod för sånt..






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-05 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain