Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Missbruk


Tabasco Noir


äter varma saker med Tabasco på

äter mer saker med Tabasco på, hetare
än bara varma, skållheta, -brännskador

äter ännu mer och slutar inte


Fukk.
Tar till flaskan direkt, restaurang-size
på den här, minst en liter,
tömmer den rakt upp och ner, sväljer
och svimmar

ramlar baklänges,
svettig med svullnader långt upp vid
näsroten, djupt ner i tarmsystemet


Dör med ett sprucket leende så svullet
att flaskan måste opereras bort med våld







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain