Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på riktigt


Tänk att vara naken


ibland borde man bara blunda och sätta sig ner
på en sten,
eller nåt,
låta vinden släta ut ansiktet,
blunda utan att ta i och bara släppa taget







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 258 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-06 02:38



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En oerhört skön känsla.../B
2012-09-07

  Anna*
Mmmmm, ja, det borde man =0)
2012-09-06

    Shush
En vacker tanke:)
2012-09-06

    ej medlem längre
likt en meditation, det är skönt att vara utan att göra ibland
2012-09-06

  kråkan VIP
Strålande ide:)
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain