Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödens Domina har blivit deprimerad


Domina Styx


Ack, min Nubiska drottning
forlorar humöret allt oftare

förtvivlat dricker jag mig galen, spetsar vinet med
giftig honung och inatt med härsken svamp gruvlig
nog att hota säkerheten på allvar för hälsa och liv

kanske finner hon lustighet nog att repa mod inför
åsynen av sin mest lojale tjänares patetiska sätt
att visa sin vördnad, kanske så lycklig blir hon vid
åsynen därav att hon dräper mig med ett perverst
flin medan hennes grumligt rusiga blick möter min

Eller så gör svampen sitt och döden blir min lott
utan vare sig drama, särskilt yrsel eller erotiska
utspel alls, förvisso med gravt sadistiska inslag

ja ve och fasa,
hur blidka en mara som Hon,
skönare finns ju inte mellan himmel och jord







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-06 20:34



Bookmark and Share


  KrutOla
En bedårande historia som kittlar en del av de uråldriga, mörka drifter som dväljes i min fantasis dunklaste vrår...
Just detta är Ni en sann mästare på, monsieur!

Att dräpas av en mara kan så ljuvt orgiastiskt vara.

Håll med svampen, kom, fresta vampen!

Nu stiger hon ner... Oh, drottning Domina af Eviga Natten.

Du för mig djupt...

...ner i svarta vatten...
2012-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Gloopord, gloopord
och ingenting annat än gloopord!
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain