Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast klådan kräver å andra sidan sitt, förändring kanske framför allt. Ylleklåda kan man inte ha,,


Bitterbasker


vad är vida vyer och ändlös frihet
när baskern av tätstickad ull halkat så snett
att den skymmer all utsikt

och klådan fått pannan att svullna
upp som en övermogen flugsvamp



Och tårar frätt sönder kinder som annars
blossat friska av härlig väderlek och annan

än ljuvligare lek







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain