Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pool ain´t cool
-Sa Oden utan att blinka. Sen dess har det varit hopplöst ute.



Delfinlek i Asgård


att snorkla naken i överjordisk nektar är väl
en sak, men att leka delfin och spruta orent
vatten med backventilen en helt annan

skinkor i all ära, blanka av yster aktivitet och
våta, men att mellan dem låta sådant ske..

I min pool, avsedd endast för snorkling


Nä, gränser må vara till för att korsas men
den här gränsen besudlar man inte utan
straff ska såväl gudar som delfiner som en
och annan älva förbanne mig veta






Fri vers av Gawain
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 20:51



Bookmark and Share


  KrutOla
Detta är grejer som passar min smak, för jag gillar ju allt som hör hemma där bak! Skabrösa bilder avnjutes på min inre filmduk av fontäner i gyllenbrunt och enögda gudars vrede.


2012-09-12

  Tarras
Väldigt roligt. Det finns för litet poesi om kroppsvätskor.
2012-09-11

  kråkan VIP
..kul text:) får mig att le..tack!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain