Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller helt enkelt; ve & fasa


Holy Cow


vaknar med en bottenlös gäspning
som till sist bottnar i en torr göl av
törst på livet

spretar med klövarna
ryster på hornen
vänder mig om med mulen ner i halmen


Vaknar med ett ryck, stirrar plågat,
frustar av skräck, försöker sparka av mig
klövarna som vägrar släppa från benens
pälsiga sparkar mot ett golv av stampad
jord, men bara för att slå mulen i en sten

av salt

brölar halvhjärtat men väl ljudligt för att
bara väcka insikten än brutalare fullt ut

Moí, Jag, Me,
en fjällko med plågsamt stinna juver


~ångest~






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 21:27



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Rolig text om mardrömmen att förvandlas till ko eller kossa som vore ännu värre! ;D

2012-09-12

  KrutOla
Muuuuuhhhnn dieu! Vilken fasa! Fast jag måste erkänna att jag gillar kossor. Underbara djur.
Underbar text likaså!
2012-09-12

  Tarras
Och det närmaste man kommer oralsex är att äta surströmming!!!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain