Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där ingen ser händer allt som inte syns


Gölkysst


på andra sidan sju osynliga gränser
låter hon kappan falla till mossan, tung av
dimma, osynlig sånär, våt av iskall dagg

hon stiger naken ner i gölens blanka vatten

försvinner under skimret av tysta ringar






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 22:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
"på andra sidan sju osynliga gränser"

Wow! Vilken inledning på detta magiska!!
Applåder!!
2012-09-12

  KrutOla
Det finns de som påstår sig sett henne. Själv drömmer jag om att bli kysst av henne. Inget skulle bli detsamma därefter.

Herrn skriver så man vill på skogen. Omedelbart!

Få se... Var har jag näverskorna?
2012-09-12

  Ingela Svenson VIP
oj vilken drömsyn! Härligt! spännande, fantasin gör en färd till det okända!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain