Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fatta hur ont det gör att uppleva fel sak i fel tid


Pojkmogen i Älvskogen


där står man inför sitt livs ögonblick, sin tillblivelses
absoluta tillfälle att komma nån vart, bli nåt, -någon

och vad gör man

står med torkande snorelva på överläppen med
öppen mun och bara glor utan att så mycket som
säga hej






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-11 22:38



Bookmark and Share


  KrutOla
Jag är väl bekant med denna känsla!
Härligt illustrerat.
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain