Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oui, bara nakna natten och Moí


Jazzgryta för 2


skruvar upp volymen rätt bra och fyller på
med mer köttgryta och potatis på tallriken,
blinkar tillgivet mot vinglaset och tar en bit
hemlagad mat, som jag lagat själv, åt mig

bara mig


Och jazzen och smaken och vinet slätar ut
anletsdragen, natten slår sig ner i stugan
för att stanna, så länge nätter nu stannar






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-12 22:22



Bookmark and Share


  KrutOla
Hello, musiclover *sagt med raspig röst*
Eller
Gokväll i stugan!

Man får väl säga som en annan av mina hjältar:

Skål, tammefan!

Och bonn-aptit! (eller vad fanen det heter)
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain