Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
led på allt som känns,
inte ens bittert, bara torrt och heligt led



Utled


ibland vill man bara frysa ihjäl helt för sig själv,
sörjande sitt inre elände utan tröst eller välvilja

krypa ihop i ett trasigt och trassligt litet nystan
och bara dö,

bort från all världens värme och kyla






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-19 03:34



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välformulerat och du prickar känslan perfekt.
2012-09-21

  Ingela Svenson VIP
precis så jag!
2012-09-20

  kråkan VIP
..sov lite..brukar hjälpa:)
2012-09-19

  KrutOla
Torr helig leda är trots sin pina icke att förakta. Den behövs för att inleda processen att bryta vissa vallar och komma vidare i livslabyrinten när man hamnat i återvändsgränden ALLAN och man hör hur hasande fotsteg närma sig och tillika Jack Nicholssons ondsinta skratt.

Nu svävade jag iväg som vanligt här. Får sluta röka den där jävla vitmossan.

Men min herre ska veta att jag är eder broder i denna känsla.

När det är som mörkast är gryningen närmast.
2012-09-19

    ej medlem längre
då vill jag fånga dig i en håv, lägga dig i puppans skal, där du kan vila tills du flyger fritt igen.
Du beskrev känslan bra.
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain