Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte med något annat [bildkonst]


Ljusfantom


Hon klev ut ur väggen som om det var det helt
naturliga att göra, vände sig medvetet graciöst
som en ballerina för att se på mig rakt i ögat,
precis nanosekunde för länge för att bara vara
ett svepande nonchalant ögonkast

sen måste hon blivit bländad av solen som hon
stod badande mitt i, märkligt nog omsluten av
skugga, för lika plötsligt var hon inte längre där

Vem hon var kan ingen veta men blicken sa en
hel del under det korta ögonblick mötet varade






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 00:19



Bookmark and Share


    J. Herward



Det finns frekvenser och vi är mottagare bakom en darrande antenn,
motvilligt möter vi det som vi inte kan kontrollera med våra sinnen.

En rysare.
2012-09-24

  KrutOla
Man önskar hon kunde kliva ut ur min vägg också.
Livet skulle bli så mycket intressantare då.
Om man såg... väsen.

En del ser dem, jag gör det aldrig.
En stor sorg.

För livet skulle inte bara bli mer intressant utan också mindre ensamt.

Jag behöver inte orda om herrns skrivkonst, den talar som alltid för sig själv.
2012-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
En märklig upplevelse...fint beskrivet...
2012-09-22

  kråkan VIP
HUMM..undra vem:)
2012-09-22

  lodjuret/seglare VIP
?märkligt nog omsluten av skugga?, är de ord vilka frapperar mest under läsningen av dessa ord, sådana ord som då de tillrar från tänkta rödmålade läppar, skall höras som vida omkring, ekande i en sal full av vackra konstverk precis innan den franska revolutionen är ett som faktum.
2012-09-22

  Ingela Svenson VIP
En hägring månntro, men en vacker text!
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain