Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välskräddad Tweed; mode som aldrig blir långrandigt
[kul att bilderna beskärs så fint...]



Tweed i mitt hjärta


Om Tweed ändå var på modet, jag kors, lycka
vore att kunna skrädda sig en hel garderob på
ett och samma ställe, allt i ett bräde

sängkläder, gardiner, strumpor, handdukar,
handskar. hatt, långkalsonger, näsdukar, ja
för vad lämpar sig inte detta ängenäma tyg

förstås, rejälare finns inte,
passar såväl damer som herrar,
gossar som flickebarn






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-22 19:48



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Jag bara känner hur det kliar på hela kroppen!
2012-09-23

  KrutOla
Ah. Tyget för en sann gentleman :)

Värmer gôtt höstruggiga dagar.

Men kalsonger? Jag kommer osökt att tänka på en viss Eddie Meduza och sången med titeln "Det kliar på kuken". Dock var orsaken en annan hos sagde Meduza, men det känns någonstans som den besjungna hudirritationen skulle kunna uppstå vid bärandet av tweedkalsonger.

Fast det återstår att pröva, man vet aldrig, det kanske bara kittlar dödsskönt samtidigt som det värmer staken och baken.


2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain