Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är

 

 

Lycka är

 

att få finnas i dina
tankar

 

Lycka är

 

att få en liten plats i ditt
hjärta

 

Lycka är


att bli omtyckt
av dig

 

som jag tycker så mycket om




Fri vers av Jessi
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-02-10 19:58



Bookmark and Share


    Tobias Rautas
Jag tycker att den är så rak och enkel, samtidigt så viktig = genial
2006-02-20

    Porslinsdockan
Jättefint om en helt naturlig känsla som alla har ibland! *kram* Ha en mysig helg.
2006-02-10

  Jessica Ewa
gulligt!!!
2006-02-10

    Cajsa
Åh vilken fin dikt! Värd en femma!
2006-02-10

    Bodil Sandberg
Lycka är...att kunna älska och bli älskad...väl fångat i en mycket vacker text!!!
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi