Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motljus, uppförsbacke, medlut, sol upp, sol ned,,


Inom synfälts räckvidd


blickar jag framåt ser jag som bäst
bort till suddet av ljus, det som kallas
horisont, sol upp- eller nedgång

tittar jag tillbaka ser jag mest silhuetter
av världar som var, ting som passerats

-en och annan ruin reser sig mot himlen,
ännu inte helt raserad av tidens nötande
tand, ännu inte förlorad i tidens mörker


Men hur jag än anstränger mig ser jag
inte längre än synen bär






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-24 21:53



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Sista raden räcker längre än resten. Snyggt
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain