Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som i en dröm, fast på riktigt... [om psykisk ohälsa]


Barfota i trasiga spegelhuset


går in i lustiga huset men hamnar i
spökslottet där allt är skrämmande,
-vänder om för att gå ut



Men hamnar istället i spegelhuset,
med bara trasiga speglar






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-25 18:46



Bookmark and Share


  KrutOla
Oj. Detta är världar vars verklighet sänder kalla kårar längs min ryggrad. Huga.
2012-09-26

  Ingela Svenson VIP
ja, där är det Otäckt bekant....!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain