Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr bodde dom i kullar och berg...


Urban Fayfolk


~ser kanske inte så märkvärdigt ut, men
väl hemma hos mig ska du se på annat..


...

Och väl innanför tröskeln till vad som vid första
anblick mest liknade en smutsig bunker av trist
betong lade sig en ofantlig vy för mina ögon,
Och jag tvivlade så tårarna rann heta över kinder
blossande av tidernas mest hisnande berusning


Och dörren slog igen med ett ljud så tungt att det
klippte själva minnet av allt som inte var hon







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 19:51



Bookmark and Share


  KrutOla
En del av dem som inte flyttat till stan bor kanske kvar i just... bunkrar. Dessa krigiska installationer från andra världskrigets orosår finns kvar i gränsskogarna än, och endast tallarna vet vad som rör sig in och ut ur dem i ödsliga finnskogsnätter.
2012-09-26

  Ingela Svenson VIP
Fantasy!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain