Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ödet fattar ingen riktigt vad det egentligen är


Tafatt



hur man än fattar sina beslut fattar man ibland
inte i efterhand hur man tänkte, varför man tog
just den vägen och inte den andra

-ibland fattar man inga beslut alls och ändå fattas
besluten åt en, och inte fattar man vem eller vad
som fattar dessa ibland ofattbara besluten ingen
riktigt fattar varken orsaken eller omfattningen av

förrän det redan är fattat och man förlorar fattningen
(och fotfästet ibland)







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-26 19:48



Bookmark and Share


  KrutOla
Snyggt författat! Du har rätt, man borde inte befatta sig med beslutsfattande ibland.
2012-09-26

    ej medlem längre
bra text - leder till eftertanke
2012-09-26

  evana
Tycker om dina tankar kring beslut! En text med fyndigt innehåll och bra upplägg!
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain