Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmer mig bort när jag är som vaknast,
-det är då jag behöver det som mest,,



Doftstråk ur en sömn


andas in din doft, den som ångar från värmen
av din kropps gudomliga skönhet där du ligger
med ena handen utslagen som en blomma

så nära, så Älskad


vågar inte dra in doften för full kraft
som kroppen vill, rädd att du ska vakna


så,
ligger där, andas lätt som en fågel,
men djupt nog att svindla i varje drag







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-27 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fina tankar, lycklig sängkamrat !!
2012-09-29

  kråkan VIP
FIN!..
2012-09-28

  alvan
Underbara ord du förmedlar!
2012-09-28

  Drömfångare
Oerhört fin :)
2012-09-27

  KrutOla
Låter som en fullt uthärdlig tillvaro...

Härlig dröm. Må drömmarna förverkligas, må dofter dragas in så sinnena och kvinnan vaknar!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain