Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidlös underhållning


Eldens väsen


~ingen eld är den andra lik...

tänkte hon där hon satt hopkrupen vid brasan
där den kastade sig av och an i sin vildsinta
dans utan vare sig koeografi eller skrivet regi


Och när lågorna dog,
tog glöden vid, med helt nytt liv






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-29 01:04



Bookmark and Share


  Emil Olsson
Vackert!
2012-10-05

  bittemi VIP
Riktigt härlig läsning!
2012-10-05

  Linda CH VIP
Mycket bra!
2012-10-05

  KrutOla
En liten pärla om den hypnotiska effekt som förbränning kan ha på den som betraktar dess visuella effekter. Storartat, på min ära!
2012-09-30

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt läckert...fenomenal beskrivning...Bokmärker...
2012-09-29

    ej medlem längre
Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera min beundran över denna skapelse så jag nöjer mig med några väl valda ord: det absolut bästa jag läst på evigheter! Ny favorit hos mig!!
2012-09-29

  Änglaögon
Gillar dina rader.
2012-09-29

    ej medlem längre
bra text som brinner - gillas
2012-09-29

    ej medlem längre
Tycker om denna

2012-09-29

    ej medlem längre
härligt bra och skön
2012-09-29

    ej medlem längre
Ingen eld är den andra lik! Så sant. Gillade jag mycket.
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain