Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om värdet av gamla igenväxta slagfält


Kung King Edward


varje gång man mår som en prins
föregås av någon sorts undergång


Kanske därför man mår som en Kung
nu då, efter att ha plöjt upp sitt eget
livs grunda gravfält till en bördig åker






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 02:34



Bookmark and Share


  KrutOla
Som Jularbo så musikaliskt illustrerat i den eminenta Livet i Finnskogarna:

Sågåleupp, sågålener, sågåleupp, sågåleneeer...

Viktigast är kanske att man inte blir en alltför entusiastisk slagfältsarkeolog och fastnar i utgrävningen. Vad vet jag?
2012-09-30

  Casbah* VIP
två sista raderna är briljanta!!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain