Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om och om igen händer det...


Fåfäng ångran


Den gryende dagen jag sällan får se
då trynar jag djupt i min sköna fåtölj
om inte jag lyckats i sängen, olé!
mig stjälpa förr'n Blunden den döljer

När sedan jag vaknar med klumpfötter små
förbannar jag trötthetens långföljetong
som ständigt mig robbar på filmernas PÅ
då brinner mitt inre av ånger


 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 11:22



Bookmark and Share


  vera gade VIP
...ordet "långföljetong" ligger fint på läppen!
2012-10-23

  Quasimodo
Känns med och till för när tröttheten tar!
2012-09-29

    ej medlem längre
Väl och vackert förmedlat om detta "fenomen" som sker i många fåtöljer ;)
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP