Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Perverst eller inte, Freud skulle nog gilla tanken,,


Stygga fantasier


Ingen klär i polerad brons och väderbitet läder
som en hona med trassligt hår och händer fulla
av intorkat blod, ursinnigt svingande sitt svärd

vild på gränsen till vansinnig,
gutturalt vrålande av dådkraft



kanske inte direkt face to face, men lite..






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-29 21:00



Bookmark and Share


  KrutOla
En mordisk amason, lagom svettig och lysten efter stridens adrenalinkickar kan gärna få besöka mitt ensamma nattläger och rida sig till extas.

Du är, som alltid, mästare i att skapa bilder i min hjärna. Jag ser henne hur tydligt som helst... Jag hör vrålet... Jag njuter.
2012-09-30

    ej medlem längre
Ja, men lite..
Snyggt skrivet
2012-09-29

    ej medlem längre
Peace
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain