Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man vet aldrig...


Efterbörd - något mindre sur


Och när man dragit växlar på sin blankvers
man ler i mjugg men håller handen för
Ej får väl läsarn veta vad man tänker
i djupet av sin ordförlösta själ

Att dikten blänkt i tvenne timmar redan
för allmänheten kan ju tyckas skumt
ty ingen har den bokmärkt men den läses
av en och annan som ej bättre vet

Att uppmärksammas för en sådan surtext
kan faktiskt något liva andar upp
så även om man tappat bort sin skrivlust
den nu och då kan återvända – jo

Och kanske blir det äntligt slut på gnölet
som länge pågått här i skaldens texter




Bunden vers (Blankvers) av Caprice! VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-30 12:24



Bookmark and Share


  Nanna X
du är en skicklig rimmare. jag tycker nog du skulle haft ett enstavigt rim på slutet för att mera sätta punkt. eftersom du gör så i de andra stroferna. men jag är ju inte så påläst, går mest på känsla.
2012-09-30

    ej medlem längre
Det är rätt roligt att skriva på blankvers och du gör det bra som vanligt! :)
Många är rädda för att kommentera vers dikter eftersom de inte kan bedöma versmåttet. Men det struntar vi i Karin eller hur ;)
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP