Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fall direkt eller famla för evigt


Genvägen till Eden går genom Helvetet


-follow me and I´ll show you paradise, then
heaven and then...

but first you must see..



hennes röst sjöng av löfte, blicken gnistrade
som hela stjärnhimlar fulla med lekfull lockelse
helt omöjlig att inte fullständigt kapiutulera inför

Och jag föll som en sten genom tunn morgonluft


~Hell.


och fallet var faktum, steget taget, handlöst
oförnuftigt berusat föll jag, eoner och eoner

för att se


och jag Såg,
ska gudarna veta






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-08 22:58



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag bokmärker två gånger om året...nu !
2012-10-09

  KrutOla
Underbar text. Fastnar särskilt för orden om blickar som gnistrar av stjärnmyriader. Huga. Jag har ofta drunknat i sådana ögon, eller fallit som en sten i tunn luft, som herrn så uttrycksfullt beskriver det...

2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain