Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om stulna kyssars enkla men långvariga eftermäle


Dina läppars välsmak


smaken av dig fyller ut blinda fläckar
bland svarta hål i själens långa minne,
små områden brända på allting annat


Smaken hettar än,
trots att det var länge sen nu






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-09 01:19



Bookmark and Share


  KrutOla
Texten talar för sig själv... Och illustrationen med. Man känner den lätta öl- och röksmaken av sin ungdoms heta folkparkskyssar vid läsningen. Gôtt i bôtt!
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain