Om den stora frågan...
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den stora frågan...



Jag vill så gärna


Ibland lossnar jag

inne i mig själv, skramlar omkring

i en låda utan väggar

Vet inte riktigt vem jag är


Jag vill så gärna förstå

varför

Jag vill så gärna

veta

varför jag är här




Fri vers av Osram
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-02-12 13:37



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du skriver både med tydlighet och i en skön form såväl i ord som visuell gestaltning. Den fråga du ställer lika universell som svår att besvara - bara att leva och se vad det blev, så tänker jag!
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram