Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synden bär stoltheten högt


Maskerad på Château Dékadens


på en soffa av brun plysch rann en ljusbeige spya
som ett billigt smycke ur konstverket till läppar av
en mun plutande som i avsomnad bön om kärlek

allt i en för övrigt snygg pose

klädd i krossad sammet, mörkt vinröd förstås
till en vågad frisyr av ett svällande vackert hår


~ Champagne!

hörs du plötsligt utbrista med en seg tråd från
underläppen till en av de långa lockarna i håret
där spyan sakta klistrar sig mot kindens rodnad

så klädsamt att man får lust att slicka dig ren

etiketten och för all del all dekadens till trots,
fracken är ju dyr, och hyrd, och vad skulle folk
säga bakom alla dessa skal av socitet, senare


Så alla bara skrattar tillgjort, och där du stod på
tå igen, i dina höga klackar, med behärskad min

så full av påtänd skam att det bara kunde tolkas
som en direkt invit,,







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-16 01:42



Bookmark and Share


  Annika Persson
spyan var ren
champagnen inte ens öppnad

jaså slagen
2012-11-21

  KrutOla
Texten träffar mitt depraverade sinne med en centrerad tioetta.

Det växer i skrevet vid läsningen, tammefan.

Kombinationen av det äckliga med det vackra är ett så pass mäktigt afrodisiakum för undertecknad att jag bara måste bokmärka denna pärla.

Rungande applåder!
2012-10-16

  TrollTörnTrappan VIP
Vem lyckas blanda högt och lågt lika smakfullt som du?!

Extra eloge till beskrivningen "klädd i krossad sammet"!

2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain