Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittersnö

 

I ett moln av glittrande snö

göms tankarna

försvinner sorgen

 

blir allt vackert

igen

 

 

Så dags att ångra sig




Fri vers av Sören
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-02-13 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören