Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mums

 

B - Jisses, va god!

A - Jasså, det säger du?

B - Ja, det gör jag.

A - Varför det?

B - Varför?

A - Ja, varför.

B - Vad frågade du om från början?

A - Jag frågade "Jasså, det säger du?"

B - Det låter inte som en fråga. Mer som ett påstående.

A - Påstår du att jag har påstått något?

B - Nu kom det en fråga från dig.

A - Nu säger du att jag frågade i alla fall.

B - Nu ja. Inte förut.

A - Jag undrar varför jag frågade.

B - Nu erkänner du att du frågade

A - Det har jag väl aldrig förnekat. Det var ju du som påstod att jag påstått.

B - Det känns meningslöst, vi löser nog inte detta.

A - Nej, det verkar lönlöst.

B - Jaaa. minsann.

A - Får jag smaka?

 

 

B - Nu frågade du igen...

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-31 14:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för kvällens goda skratt,
2012-11-16

  Blåbäret
Vissa saker har ett evigt liv...som här, glimten i ögat och leendet i bakgrunden
2012-11-03

    ej medlem längre
Tack för kvällens skratt... Undrar hur det skulle vara att diskutera en fråga med dig på riktigt..:-)
2012-11-01

    ej medlem längre
skojig! bra..
2012-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Med klara färger bilden täcker
för replik så envar väcker
undran över hur ta slut
på den virriga salut
som pennan skjuter, läcker
2012-10-31

  Cris
Tack. Jag har korrat lite bland påstod och påstått o så..
2012-10-31

  Arowana
Lite korrektur på den här så blir den ännu bättre! Rolig och mumsig är den!
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris