Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så mycket mer i den här dikten än vad man först tror. Men de som känner mig, kanske kan läsa mellan raderna och se mer.


Jag vill slå dig så hårt jag bara kan

Jag vill bara vända mig om
och slå till dig så jävla hårt
som jag bara kan så att det 
bultar smärtsamt i
min hand och du ska
börja blöda av smällen

Jag vill skrika åt dig i timmar
om allt jävla ont du gjort mig
alla de där sakerna jag bara
svalde av rädsla för att gråten
skulle ta plats istället för ilskan

Ja jag är bitter men det är bara
för att du gång på gång jävlas och
dyker upp mitt från ingenstans
för att rycka och slita i mina 
näst intill helt läkta stygn

Smyga in små viskningar om
de där jävla minnena som jag
äntligen för hundratjugoelfte
gången faktiskt hade lyckats glömma

Det är så många ord som jag
bara trycker undan och inte
yttrar  för det finns ingen som
helst mening med att göra det
då de liksom inte har någon
plats i mitt liv längre

Så varför, varför i hela helvete
kan du inte bara låta mig vara
sluta dyka upp från ingenstans
och tränga dig på mina drömmar
du har inget med mitt liv att göra

Jag vänder mig om och slår
till dig så jävla hårt jag bara
kan tills det bultar smärtsamt
i min hand och du börjar
att blöda av smällen

Jag skriker åt dig om allt jävla
ont du har gjort mig tills min
röst spricker och blir hes
alla de där sakerna jag svalde
spyr jag ut över dig för nu tar
inte gråten plats istället för ilskan

Men trots mitt slag så ser
du ändå på mig med de
där ögonen som jag aldrig
någonsin igen vill se framför mig

Förskräckta tårar har runnit
nerför kinderna och det droppar
blod på golvet men det får dig
ändå inte att försvinna härifrån

 

 

 

Min spegelbild




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 15:05



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
otäck text, otäckt bra!
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket