Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
outhärdligt har många synonymer


Fuck you Mr Ågren


Jag är så trött på dig nu
min ständiga följeslagare

Han är mörkret som målar min värld svart
kryper under huden varje dag
och jag hostar aska och mitt hjärta är bara kol
och fastän jag klöser och river i min hud
så stannar Han kvar där under

(det är outhärdligt)

två år i ångest
endast en dag utan
och den dagen;
det var som att gå på moln
tänk att andra har det så här
de anar inte hur lyckliga de borde vara


m e n,
dagen där på stod Mr Ågren vid min säng igen
och jag ville inte gå upp och möta Honom
så Han kröp under täcket och greppade min hals
stampade på mitt bröst
och jag undrar om jag någonsin kan bli frisk

jag har ingen energi kvar
för Han tar allt och lite till
för det krävs mycket att bara stanna kvar
när man andas ångest i varje andetag
och man är helt slut efteråt
vill bara hem och gömma sig bakom
neddragna persienner och tjocka täcken
men klarar ändå inte av att vara någonstans
man vill krypa ur sig själv
vill så gärna kunna andas ordentligt
utan trycket mot halsen och lungorna

(det är olidligt)


och
slippa den gnagande oron
och att balansera på linan som gränsar till panik
jag har ingen balans

var jag än är så vill jag därifrån
jag kan inte stanna, stå still
KAN INTE
och jag vill bara gråta för jag är så trött
på att kämpa, på att hoppas att det ska bli bra
att JAG ska bli bra

(det är helvetiskt)


för jag vet att linan snart brister
eller kanske har den redan gjort det
och panik har blivit mitt nya tillstånd
och det är som om synen har förändrats
för verkligheten ser annorlunda ut
och man känner sig overklig
som att man ska missa marken man står på

(det är djävulskt)


och det känns som om jag har
dött och hamnat i helvetet
för jag är inte här
jag är fastkedjad i snaror
av lidande, förtvivlan och illamående
och Han håller mig nere när jag försöker ta mig upp
Han är så mycket starkare än mig


snälla, gör mig fri
snälla, sluta urholka mig
sluta skära i mina lungor
sluta hugga i mitt bröst
sluta strypa mig med pärlor
sluta lämna revor överallt inuti
S L U T A

(det är infernaliskt)




snälla....







snälla -
bara ge mig tillbaka





MITT liv.




Fri vers av Alexandoria
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 11:06



Bookmark and Share


  Alexandoria
Det är inte alkohol, utan ångest. Enbart.
2012-11-17

  mare VIP
Sluta och drick alkohol !!
Vad förväntar sig en människa
att den ska ge lycka ?!?
Du kommer ALDRIG att bli lycklig
av denna " lögnens dryck" !!
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria