Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du, dig som jag en gång kallade kära
Du, du som en gång låg nära

Du, jag såg dig igår
Du vandrade gatan fram med ditt långa blonda hår
Du var så vacker

Du var så nära
Du var så långt bort

Du, dig som jag en gång levde med
Du, du som visste allt

Jag känner bara hat
Jag känner bara avsky




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 505 gånger
Publicerad 2004-08-09 15:31



Bookmark and Share


  Zam
så kan det gå. Kärlek o hat är två lejon som aldrig får mat.... som staffan sa....
2004-08-16

  Annelie Hugo
så kan det gå efter ett förhållande. tragiskt men sant Kram Annelie
2004-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart