Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Kinoop



Guacka kinoop

Avsvalnad eftermiddag


Finsret rintre

Vallvita gatpromenader


Heckwosh direin

Tunga cykelkedjan


Jakandrie kluuva

Ensamhetsminuter


Perenopal foisc

Erövrat uppgiven


Kvaist elemirn

Och hemfärd igen.




Fri vers av Arowana
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-02-15 22:26



Bookmark and Share


  JMR
Ditt egna språk med ditt hemliga språk, en härlig kombination.
2006-02-16

    ej medlem längre
det är en sådan känsla av uppgivenhet och övergivenhet i dessa rader...
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana