Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egoistiska tankar. © Erik Brickman 2012


Jag vill, kapitel ett.

 

Jag vill:

Kupa brösten, klämma lite mellan tumme och pekfinger.

 
Låta tyngdkraften åter fylla min hand med fallande bosom.
 
Värmande, gosiga, underbara mammalier,
gjorda för dyrkan och my undivided attention. 
 
Vad är det med brösten? Magi är det med dem. 



Fri vers av Arowana
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-30 09:21



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Jag tycker alla dina "Jag vill " . Målande ord.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana