Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED ÖMSINTHET INFÖR LIVET!


Att känna mjuk ömhet
inför en medmänniska
det är en stark känsla att värna om.

Jag känner ömhet inför livet
inför alla dess skapelser,
så vårda livet ömt!

Åh människa, du är så bräcklig
själva livet är så skört.
Tänk! tag vara på ditt liv.

Lev, men lev i harmoni
sluta upp med din sandlådelek!
Tag väl vara på ditt enastående enda liv…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-02-16 12:49



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Tänkvärda rader..väl förmedlade med dina ord.
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors